Vaša korpa je prazna!
Ima nešto posebno u domaćoj kafi! Danas kada se u kafićima nalazi sve ređe i uglavnom je pijemo kod kuće, da ne bi potpuno pala u zaborav, podsećamo vas kako se pravilno kuva kraljica svih kafa! Prvo i osnovno, za dobru domaću kafu, potrebna je kvalitetna kafa i zato nemojte da štedite na njoj - pijete je iz zadovoljstva, a ne iz preke potrebe! Drugo, malo ko zna da za domaću kafu na početku voda ne treba da proključa. U džezvi se voda zagreva do tik pred vrenje, pa se sklanja s ringle.Deo vode odliva se u šoljicu, a u ostatak se dodaje kafa (po jednu bogatu kašičicu za svaku šoljicu ili više ako su šolje veće ili volite veoma jaku kafu). Promešajte da nema grudvica, pa vratite na šporet i kad naraste do ivice džezve ponovo sklonite s ringle i dodajte vodu koju ste na početku odlili. Opet vratite lonče na vruću ringlu i ostavite da provri. Sklonite sa šporeta, sačekajte nekoliko sekundi i dodajte kašičicu hladne vode. Tada je kafa spremna za služenje!
od 275.00 RSD
Domaća, tradicionalna kafa, napravljena od 100% Arabike, vrhunskog kvaliteta, za svačiji ukus i svaki trenutak!..
od 220.00 RSD
od 110.00 RSD