Uslovi i načini plaćanja

Proizvode koje želite da poručite putem www.cafenoir.rs Internet prodavnice, možete platiti na više načina:

1. plaćanje pouzećem gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
2. platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu
3. kreditnim karticama na rate

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.cafenoir.rs , plaćanje porudžbine se vrši isključivo gotovinom u dinarskoj valuti na ruke kuriru, kurirske službe Bex ili/i Postexpress, koji Vam donosi pošiljku.

Plaćanje platnim karticama


Plaćanje platnim karticama za online kupovinu se vrši u celokupnom iznosu.
Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka, podaci o platnoj kartici nisu dostupni sistemu naše internet prodavnice.

Prilikom online naručivanja, odabirom načina plaćanja platnim karticama bićete preusmereni na stranicu Banca Intesa-e koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

•    Broj kartice
•    Datum isteka

CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banca Intesa-e, a mi kao Internet trgovac nemamo uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje je moguće isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko www.cafenoir.rs e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

1.    Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
2.    Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.


PLAĆANJE NA RATE

Nudimo Vam mogućnost plaćanja na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, koristeći Visa, MasterCard ili American Express kartice izdate od Banca Intese. Prilikom odabira opcije plaćanja karticama, bićete preusmereni na stranicu Banca Intese, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banca Intese, internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom birate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine.
Plaćanje na rate je moguće samo karticama Banca Intese. Plaćanje je moguće isključivo u valuti RSD. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko www.cafenoir.rs e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

•    Isporuka robe je moguća samo na teritoriji republike Srbije, na adresi koju je kupac naveo u porudžbini.
•    Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.


U slučaju dodatnih pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: cafenoir_obj@gmail.com
Želimo Vam prijatnu kupovinu.